Kissed by sequins






Den tyska designern Markus Lupfer gillar paljetter på sweats och har ett flertal gånger haft samarbete med Topshop. Jag gillar oftast inte tröjor med text, men hans lost/found tycker jag e helt ok. Annars tycker jag hans paljettbomber är roliga och piffar upp vardan lite sådär. MEN det jag önskar att jag hade nu är bagen med den glittrande munnen!

//B

Gloss me Juicy

Nu när jag reste sist blev jag helt överlycklig över att hitta mitt favoritgloss med min favoritshade!!! Den har varit slut i de "vanliga" butikerna jättelänge nu, men på taxfreen, dääääääääääär minsann! Jag blev så glad att jag köpte tre stycken!!! YES, tre, three, trois, tres, üç, san...3 STYCKEN! Favoriten, som finns med i mitt lilla kollage här, e det den ärtiga rosa i mitten, "Strawberry Funk"....oooooh oooooh!
Jag kände bara att jag ville tillägna en stund åt världens bästa läppglans. Med perfekt klibb, goda smaker och fina färger är Lancômes Juicy Tubes den ultimata läppglansen. Funkar i alla väder till alla möjliga tillfällen. Det skadar inte heller att tuberna är så söta och att de har ny design för varje serie. Men kom ihåg att det är insidan som räknas! ;)

//B

üç


2 x Oscar



Oscarsgalan nr 82 i ordningen, har rullat in sin röda matta för i år. Bland alla de fina klänningar som brukar valsa över den, fanns det bara en enda klänning som jag tycker är värd att nämnas- Oscar de la Rentas glimmande verk, buren av Cameron Diaz. Med sitt svall och sina röda läppar, i helt rätt nyans för henne, hade hon fångat essensen av Hollywood-glamour....tycker dock att det är dags för henne att kötta på sig lite, så att hon får tillbaka den kropp hon hade i The Mask- Blond Bombshell, Heeeelllooooo!


//B


Pop some Acne




Jaa, Acne, va ska man säga...? Enkelt å snyggt!

//B


Bonjour! Au revoir!







Då var man tillbaka då, från att ha vandrat på Paris gator i 10-15 plusgrader med lite regn här å där, till storm och minusgrader från avgrunden! Sverige wuzup?! Det blev inge guldsneakers, men däremot blev det ett par vita nike med blå swoosh och ett par svarta sandaler, en bunt örhängen och några solglasögon...å en parfym på planet haha...shoppa in i sista sekund!! Behöver egentligen inte fler av någondera, meeeen impulsshoppa är sjukt förnöjande!!! Jag var duktig å begränsa mig till handbagage (10 kg), men nästa gång...resväska, you´re coming with me!
Bilderna här summerar resan: Champs-Elyssée - soffan på väg till Metron - grafittibilen som stod där varje dag - Metron - lite sightseeing - pain efter multipla timmars vandrande i våra converse - junkfood - CLUBBING - avrundade med en nattvandring utan dess like....
NU har jag andats in staden...aaaaaaah....

//B

RSS 2.0