Eeny Meeny Miny Mo



 


OK, beslutsångest! Hjälp mig! Vilken av dessa två ska jag köpa?

//B

"You can dust it off n´ try again..."





Hittade lite bilder från en provrumsprovning som var med i E-kuriren. Jag å en kompis var runt å testade provmöjligheterna i provrummen i stan. Utrymme, ljus, insyn med mera. Jag tog tjejhytterna, han tog killhytterna å vi splitta på uni-hytterna.
Tyckte att de här bilderna passar för stämningen jag brukar komma in i varje år vid den här tiden (även om jag är lite påpylsad här)...shoppa - EXTRA MYCKET! Det blir ju sååååå. Fint väder. Solen skiner. Man får lite färg. Ser en massa saker som man vill ha...DOCK måste jag säga att jag inte är nån provrumstryckare...men det finns undantag, till exempel om det är nåt av dyrare kaliber å som e ganska dumt att plocka som impulsköp. Men det skadar självklart inte att prova...man SKA prova...bara jag som får panik bland folk å alla kroppsodörer....
Keep on tryin´!

//B


Lips Don´t Lie


Som tidigare nämnt, är jag ett Juicy Tube-freak, MEN då å då vill jag ta en paus från klibbet å köra lite back to basics. Jag minns när jag var liten å bara satt å titta på mamma när hon sminkade sig å hur hon elegant toppade hela looken med rött eller ceriserosa läpptstift. Beautiful! Som många andra små flickor ville ju jag så klart också sminka mig å jag lyckades väl smyga mig in i mammas sminklåda ett par gånger, som resulterade i lika många gånger misslyckade försök. Bildbevis finns från när jag var ca 5 år kanske, med läppstift överallt i ansiktet, förutom där det ska vara =)
Nu, 20-25 år senare, när pricksäkerheten är betydligt bättre, blir ju även resultatet något bättre. Så nu i veckan köpte jag ett rött läppstift från L´Oréal och ett rosa från Nivea. Det röda hittade jag ganska snabbt, men just den rosa poppiga nyansen var en jakt i många hyllor å ställ. Jag skulle hitta den, till varje pris! Jag hittade den i alla fall och är mycket nöjd med mina köp. Måste man köpa läppennor nu också?
Puss Puss


//B

Caught in the net

Hahahaha börjar få panik av mitt bloggbombande, har inte postat nåt på hur länge som helst å nu kommer allt bara....det är som när nånting...nee nu ska jag inte dra en massa liknelser för det kommer bara spåra ur haha!

Aaaaaaaanyyywaaaaaaaays, jag köpte faktiskt dessa handskar också, även dom i Paris. De införskaffades på Mango i gallerian Les Qu4tre Temps, i Le Defense. Jag gillar 50/50-actionen som pågår på dessa, med nät och skinnkombinationen. De hänger för tillfället med mig varje dag, så att mina händer känns lite extra Seksi Pepsi.

("Seksi Pepsi", en turkifierad version "sexy pepsi", är ett uttryck från 2003 tillhörandes en turk som tydligen kände sig något dragen till mig å min vän, då vi promenerade längs stranden. Detta följdes av den väl menade komplimangen "J-Loooooooo"...men det lät lite mer som "Jey-Lååååååååh"...vi analyserade detta på vår fortsatta promenad och kom fram till att "seksi pepsi" va menat till min vän, då hon gled omkring med en untouchable aura, och "J-Lo" var menat till mig, pga av mina nedre-baksida-tillgångar. Turken stod på samma ställe dagen efter...å dagen efter det....å dagen efter det...å dagen efter...han jobbade ju faktiskt där!)

//B

Killer gloves


När jag ändå är inne på alla köp, kan jag ju lägga upp en snutt om mina nya glooooooooves från Paris, oui oui...kapade fingrar, biker action....kan användas som mördarhandskar. Kanske inte så smart iförsig...de kommer ju kunna se mina fingerprints...YES, confession, jag e CSI-freak! Love it! Crimial minds! Love it! Law n order! Love it! If there´s a murder- I´m there!!!

(det ni ser tillsammans med killer glovesen är min favoritklocka, my Golden Casio...love it!)

//B

Colours by Monki



Har ju inte bara köpt skor faktiskt. Har ju köpt en stooooor bag från Monki, en clash från 80-talet! Föll pladask direkt. Initialtanken var ju "aaamen jag kan ha den i sommar" som det mesta jag köper, men just nu tjänstgör den som DJ-väska!!! Den får hänga med mig de sena nätterna som jag måste hustla för min överlevnad! Hahaaaaaa! "I´m a hustler I´m a I´m a hustler..."
Dessutom har jag köpt ett par sneakandals...tycker att sandalerna har en lätt sneakerkänsla över sig, så jag morfa med benämningen lite...det blev korall och inte svart, som är den andra färgen de finns i... Och som sagt, jag har inte bara köpt skor...har köpt sandaler också hahaaaaaa!

//B

Pump...pump...pump...pump it up



Många ensamma nätter har jag önskat att jag haft ett par Reebok Pump...guess what!? Nu har jag det!!! Första Pumpen kom 1989 och revolutionerade sedan på 90-talet med sin pumpfunktion i plösen för ökad passform. Pumpa med stora kudden å släpp ut luften med den lilla. Jag hade ett par pumpskor när jag gick i mellanstadiet, dock ett par L.A. Gear Regulators, vita med orange å svarta detaljer, men som blivit missplacerade i en flytt. Jag har sedan dess drömt om ett par nya. Egentligen vill jag ha ett par klassiska i svart eller vitt med orginalpumpen i orange, men jag fick syn på dessa och tänkte att, klassikerna kommer ju ändå finnas sen också (även om det är ruskigt svårt att hitta i tjejstorlekar) så jag hoppar på dessa Pumps i silver å skiner lite. "I´m gonna let it shine, let it shine, let it shine, let it shiiiiine...."
Shiiiiine oooon!

//B

Planet Reebok

 

Ok, dååååå, har ju faktiskt köpt lite fler skor på senaste tiden. Jag kunde inte bestämma mig gällande dessa två färger så jag tog båda två! Och det känns helt ok, då jag plockade dom på rea, so it´s aaaall goooood!

//B


My Sole Is Bleeding Scarlett


Jo jag har ju faktiskt beställt ett till par skor, som jag fick, men skickade tillbaka för att få ett par nya då det va fel på det första paret...lite rörigt....MEN snart får jag de nya å då blir jag jätteglad! Igen! =D
Jag fick se de röda först å de bara växte i mig liksom...men sen såg jag de gråa å de e ju faktiskt också snygga...de påminner ju faktiskt om Acnes skönheter...de svarta e också helt klart sjyssta, funkar till allt...men de röda...muuuums!

Vill passa på att tacka H som visade mig dessa och att jag är jätteledsen över att hon inte fick sina....MEN hon har fixat lite andra skor, så hon e glad ändå =)

//B


Chuck - My All Star


Jag har kollat lääääääääääääääääääääääääääääääääääääääänge på dessa pjucks å nu har jag tagit mitt förnuft till fånga å beställt ett par! YES I DID!
Har ett par vita i tyg, samma högre modell, som jag använt som inga andra av alla 3-siffrigt antal par skor jag har, så jag tyckte att dessa var värda att införskaffa. Det känns riktigt bra. It´s a good buy!

//B


RSS 2.0