Cuāuhtli




De här Aztec-påminnande skorna ska bli nästa köp. Kommer känna mig som en riktig "Eagle Warrior" när jag har dem på mig! Men det får också bli när folk har slutat med regndansen...

//B


- Hi, my name is Coral! - Hi, Coral!


En nytt par skor har fått äran att presentera sig för resten av gänget. Dessa älsklingar från Scorett/Tiamo är sååååå sköööööna och såååå söööööta på fossingarna. Jag har egentligen lite korkskräck när det gäller klackar, men av någon anledning tyckte jag att det funkade så bra ihop med nyansen på tyget. Korall funkar alltid! Färgen ger mig sån sommarkänsla. Inte mycket sol ute än, men när slasket är borta åker de på!

//B

mini MiDi MAXI



Köpte denna fina klänning från Oasis för inte så länge sen. Jag är inte mycket för klänningar och kjolar, men när jag såg den hängandes där i butiken, så kände jag att om det är nån klänning jag kommer ha i sommar så är det den här. Så länge tyget håller tror jag att den kommer vara med mig på somrarna vart jag än befinner mig. Så enkel, så tidlös. Allt hänger på accessoarerna. Pimpa upp eller dämpa ner. Även skoval avgör hela känslan för utstyrseln. Gå i sandaler, gå i pumps, gå i Converse...denna sköning fixar nog allt!

//B

Mirror mirror on...









I mer än ett år nu har jag gått å funderat på att pimpa upp lite skor med speglar...men som vanligt har jag inte fått tummen ur och alla finurligheter har blivit kvar i tankesfären. Min tanke var först att jag skulle köpa på mig lite skor och fixa till dem, men sen kom jag på att jag kan fixa till skor som man redan har, som man kanske tröttnat lite på och känner att de skulle behöva en liten uppiffning. MEN nu ska jag fixa ett par minsann. Jag har fått min första beställning! Yeeeaaay!!!
Många har gett sig in i spegelleken, med olika resultat. Från Carin Wester (sooo nice!) till Thakoon till Clarks (?), till och med Reebok har gett sig in i leken, dock inte med rena speglar, utan mer som inspiration.
Skulle du eller nån du känner vilja ha ett par skor "speglade", lägg in din e-mail som kommentar, så kontaktar jag dig.

//B

I can hear U


(Din skärm har icke fastnat!)

Under en spelning för inte alls så längesen, gick mina hörlurar mystiskt sönder. På spelningen ikväll ska jag inviga mina nya WE-lurar i högljudd orange! Boom Boom Shake Shake the Room!

It's gotta be the shoes...



Jag har fått tillökning i famlijen! Har äntligen köpt mitt första par Air Jordan. Nu kommer jag hoppa runt överallt å försöka få in "Jumpman"-posen. Now I can be just like Mike! 
                                                               

//B

RSS 2.0