Imma be Gold sneakin´ Paris

Nike Dunk Hi i 24 karat guld - inte gratis!

 

Jag ska till Paris, en av världens vackraste städer säger dom. Jag va där 2007, men jag såg inte det där övervackra, kanske för att schemat var överspäckat med alla sevärdheter, att man inte riktigt kunde ta sig tid att uppskatta allt. Nu ska jag dit igen iallafall, utan planer å bara vara...vi får se vad som händer. Kanske hinner uppskatta det "vackra". Den enda shoppingen jag har planerad (inte för att man behöver planera shopping, det kommer ju ganska naturligt...) är ett par guldsneakers!!! Om jag hittar det, så kommer jag hamna i extas, för jag har sökt land å skog i detta avlånga land...men förgäves!

//B


What time is the colour?


Pics: itemstore.se & modistiskt.se


De här spunkiga klockorna från Item livar upp lite, nu under dessa gråa vinterdagar, när man har tendens till att klä sig i nedtonat de maximum... Själv fick jag den limegula i present å jag har även köpt 2 i present, en röd till en kompis å en blå (ej på bild) till min kusin...uppskattades av båda två...hoppas jag i alla fall =)

//B


BCBGMagic

S/S 2010






































S/S 2009

När jag ändå e på g med BCBG, måste jag  bara slänga upp en snabbis till. Kampanjbilderna för vår/sommar 2010 är riktigt snygga (även om tjejerna e creepy-skinny), men jag måste säga att den här bilden med Nastia Liukin, för fjolårets kampanj, är magisk- de linjerna, den vita kreationen, svallet, skorna...gymnastisk perfektionism på liten ryska! Da, russkij, da!

"Bon Chic, Bon Genre"

//Bon B



Nastia Liukin

Nastia Liukin


BCBGMAXAZRIA S/S 2010

 

 

5 favoriter från BCBGMAXAZRIAs vår/sommar kollektion. Drapering. Mesh. Vitt. Grått. Oblyga färger. Psykadelik.  Metallic. Utmärkta sommar-klubbhopparklänningar med andra ord!

 

//B








Kil me, kil me now!

        

I luuuuuv de här kil-käng-stövletterna i canvas, från Vagabond. De e så sköna å lätta. Das ist so wunderbar! Har lagt undan de svarta, men jag har inte bestämt mig än för hur jag ska göra. 1. Jag har liknande skor. 2. No cash å en vecka kvar till löning. But if there´s a will there´s a way haha! Finns säkert nåt (o)lämpligt hörn där man kan traska fram å tillbaka "samla" dineros "Hey paaaapiiiiiiii! Do u like what you seeee?" ;)
Det jobbiga blir den dagen jag provar de vita å tycker att de e jättenice också! Oooooh noooooo!
Kanske ska snoka upp de vita å prova dem, innan jag köper de svarta...hmmmmm....


//B

 


These boots are made for...?




Jag har fått nån dille på guldpjucks!!! Egentligen vill jag ha ett par guldsneakers, men jag köpte de har guldisarna för några veckor sen på H&M. De var en sån grej som bara fastnade i huvudet å inte ville försvinna, så jag var tvungen att köpa dem...tvungen....så jag gick till butiken m feber å ögoninfektion å köpte dessa hot stuffs! En storlek för stora dessutom, men inget som ett par sulor/inlägg inte kan fixa ;)
Jag kommer nog inte använda dem så jätteofta, meeeeeeeeeeeeen....Nu har jag i alla fall ett par guldboots om jag nånsin skulle tänka "Om jag ändå hade ett par guldboots!" =D

"Are you ready boots? Start walkin'!"

//B

 


B/W - Opposites Attract!



Det är mycket Madonna här å där just nu på t-shirtar å linnen...å på tal om Monki,
så har de influerats av just Madonna å bästa Paula Abdul!!! Alldeles alldeles alldeles
första gången jag såg den långärmade tröjan med kotrastprickarna, tänkte jag på
STRAIGHT UP-videon (jag visste inte då Monkis kollektionstanke). Danssweaten å
linnet med printet är taget från Paulas låt OPPOSITES ATTRACT, i vars video hon har
en kärleksaffär med en tecknad katt...japp...
"I take two steps forward/ I take two steps back/
We come together/ Cuz opposites attract..."

Jag har slängt ihop en liten svart-till-vit potpourri:

Svart Madonna T & Vitt Madonna linne: H&M
Vit sketchad Madonna T: BikBok
Alla andra T-shirtar, Opposites Attract, Prickig tjockis: Monki
Leggings: Svarta, American Apparel. Randiga, Luxery Divas
Skinnjacka: Topshop
Sneakers: Reebok Freestyle Hi, Caliroots (eller typ Stadium)
Nätpumps & Nätstövletter: Tiamo (Scorett)
Fet kilis: Vagabond
Nättare kilis: Din Sko
Dansväska: Monki


Shoppa lugnt!


//B


Monki & Me


    


  

Det finns en butik där jag alltid hittar nåt varje gång jag går in, det har blivit så pass mycket senaste halvåret att jag har fått tillsägelse av butikschefen att inte handla mer...då e det illa! MEN lyssnar jag - NEJ! =) What´s a girl to do? Om man vill ha en nåt å det fortfarande finns några kronor kvar på kontot, så måste man ju nästan köpa det. Jag får i alla fall sömnsvårigheter annars och tar en massa valium å sömntabletter å en massa annat för att ens kunna få en blund, efter att ha fått en dos av min nya drog Monki...OK, riktigt så illa är det inte. Men ser jag nåt som jag vet att jag vill ha å inte köper det, då fastnar det i systemet och jag går ändå tillbaks en annan dag å köper plagget. Det gäller oavsett vilken butik jag sett den i. Så, lika bra att köpa nåt man vill ha på en gång!
Här är några exempel på det jag plockat på mig på senaste tiden....mina fina red/whites å de alldeles superbt användbara, vändbara sidenjackorna....good stuff!

//B


PPQ S/S 2010







Pics: ppqclothing.com

PPQs vår/sommar kollektion för året har alla element som är grundpelarna för min garderob:
Svart - Vitt - Starka livfulla färger - Lite lätt retro mönster - Adidas
Det finns mycket som jag inte ens skulle ägna mer än en sekund åt, men några sköna grejer finns det bland allt.
Det svarta tyget med det färggranna mönstret, med inspiration från Afrika, är en klockis!!! Jag skulle kunna bo i det tyget...slänga upp det på väggarna i stället för tapeterna...slå upp ett tält i det tyget och campa i det i sommar....fixa en båt med sånt segel...ligga på stranden på en stor bit av tyget....hoppa fallskärm i det...allmänt bara snurra runt mig i det å må bra! Luv it!
Det var riktigt sjysst å se PPQs budskap till modevärlden, genom att endast ha mörka tjejer med i showen. Se så fina alla är i dessa färger och den sjyssta håruppsättningen. Good stuff!
Kul också med Adidasjobbet...blev ju inte så pjåkigt.
Längtar till sommaren då man kan slänga på sig alla färger å shiiiiiiiiiiiiiiiine!

//B


fivesixseveneight?



Pic: gpssurlacomete.wordpress.com

Jag har sen födseln haft överaktiva dansleder, men det va inte förrän jag va 8 år gammal då en av mina få idoler nånsin Paula Abdul (min sister from another mister/3 år äldre tvilling, vi kan kalla henne "M", hade Madonna som idol...lite vågad sådär...i de lugnaste vatten, M...) levererade "Straight Up", som min rytmiska framtid började ta form. Innan denna video/låt fanns det bara 2 videos/låtar som hade präglat vägen till min musikvärld: "Let´s Groove" med Earth Wind and Fire å "Can You Feel It" med The Jacksons (formerly known as The Jackson 5)...jag hade dessa 2 videor inspelade å tittade på dem titt som tätt från den ålder då jag började uppfatta sånt som är på TV "på riktigt". Anyyywaaaaayz, dans är min stora passion å jag kommer alltid ångra att jag inte satsade mer på denna konstform...men men....livet är en dans, är det inte så? Dock inte alltid på rosor...
Jag räknar in
...five, six, seven, eight

Paula Abdul- Straight Up:
http://www.youtube.com/watch?v=D5A3yF0bjLo

//B


Välkommen!

Efter många om å men sitter jag nu här å lägger in första inlägget i denna

Efter många om å men sitter jag nu här å knåpar ihop första inlägget till denna "fresh from the kitchen"-blogg.
Jag vill börja med ett starkt "Välkommen!" till er besökare och jag hoppas att min blogg ger er en positiv, lugnande och upplyftande känsla. Jag vet inte vad som kommer att hamna här, men det visar sig...
Låna gärna mina Lolita frames och ta en titt in i min sfär (mina Lolitas är dock rosa, men bruntonade. Hittar jag en bild från när jag var 4-5 år och använde dem som mest frekvent, kan det dyka upp här vid ett senare tillfälle). Soooo, welcome and enjoy...

//B

RSS 2.0